Siirry sisältöön
20,00 € / h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Susuwellbeing susanna.niemi@oniemi.net 0442855331 Y-tunnus: 2137820-5 Kauppiaan ehdot

Tässä hoidossa kehoasia hoidetaan henkimaailman, erityisesti enkelien avustuksella energeettisesti astraalitasolla. Hoito on miellyttävää ja rentouttavaa.

Tämän hoidon voit vastaanottaa lähes missä vain, kunhan saat olla rauhassa ja hiljaisessa paikassa. Jos hetkellisesti nukahdat, niin se ei haittaa.

Lempeässä energiahoidossa avataan chakrajärjestelmää ja poistetaan niistä tukoksia, tutkitaan auraa ja muita energeettisiä epäpuhtauksia. Energiahoitaja voi havaita myös fyysisiä kipuja joihin hän ja enkelit lähettävät energiaa hoitamaan.

Hoidon kesto on 20-30 min. Saat varauksen jälkeen sähköpostiisi tarkemmat ohjeet hoidon vastaanottamiseen.

Energiahoidossa käydään läpi asiakkaan koko vartalo. Energiahoitajalle saattaa hoidon aikanan tulla jokin viesti tai joku henkimaailman tulija voi tulla hoitoon vierailulle, tästä kuulet sitten hoitopalautteessa.
 
Hoitokokemukset vaihtelevat todella paljon ja ovat yksilöllisisä. Toiset kokevat kehossaan pistelyä, lämpöä, kylmää, värinää. Ja joku taas saattaa nähdä meditatiivisessa tilassa värejä, lapsuusmuistoja ja joku jopa oman suojelusenkelinsä. Joku taas voi olla sellainen, ettei tunne juuri mitään.
 
Enegiahoidossa ei ole niin sanottuja vasta-aiheita/ kontraindikaatiota, eli terveydellisiä syitä miksei sitä voisi asiakkaalle tehdä, joten se on täysin turvallista. Hoitokokemus on lähinnä henkinen ja rentouttava.
 
Hoitopalautteen saat kirjallisena sähköpostiin, messengeriin tai whatsappiin hoidon jälkeen. Ilmotathan miten haluat saada hoitopalautteesi tilauksen "ostoskori"- osiossa.
 
Mikäli tarvitset ilta- tai viikonloppu aikoja, niin varaa aikasi soittamalla;
+358442855331