Siirry sisältöön
50,00 € / 6 h

Kauppias

Susuwellbeing susanna.niemi@oniemi.net 0442855331 Y-tunnus: 2137820-5 Kauppiaan ehdot

Tämä kurssi on tarkoitettu niille jotka ovat jo vähän aikaa luentaa harrastaneet eli perusteet on jo hallinnassa. Tällä kurssilla harjoittelemme tarottien intuitiivista lukemista, erikoispöytiä tekemistä sekä tutustumme erilaisiin oraakkelipakoihin (enkelit, voimaeläimet, yksisarviset, keijut yms.), pelikorteilla ja postikorteilla tulkintaan sekä tutustumme erilaisten korttien terapeuttiseen käyttöön. Kurssiin kuuluu myös etätulkintakotitehtäviä.

Tämä jälkimmäinen kurssi on tarkoitettu lähinnä Susun kurssi 1 käyneille. Kurssi 1 ja kurssi 2 välissä aloittelijoiden on hyvä harjoittaa korttiluentaa, tämä on kuitenkin itsestä kiinni kuinka aktiivisesti haluaa harjoitella. Kurssi 2:lle tullessa on jo kertynyt kokemusta ja jos on ilmennyt kysymyksiä/hankaluuksia niin niistä voi keskustella ohjaajan kanssa.


Sekä kurssia 1 että 2 on mahdollista opiskella myös ETÄNÄ, kirjallisten materiaalien sekä sähköposti/messengervalmennuksen kautta. Kirjallisetmateriaalit ovat samat kuin lähikurssilla ja Tulkinnat tehdään etänä kouluttajalle. Etäkurssi 1- 50€/hlö. Etäkurssi 2 -50€/hlö. Etäkursseja varten tarvitset oman tarot-korttipakan ja heilurin. Omat oraakkelipakat ovat eduksi. Etäkurssille ilmoittautuminen on "aina auki".


Kurssia varten tarvitset oman korttipakan joka noudattaa klassista tarot järjestelmää. Jos sinulla jo olemassa oraakkelipakkoja, niin niitä kannattaa ottaa mukaan ja harjoilella myös niillä, omat oraakkelipakat eivät ole kuitenkaan pakollisia tällä kurssilla.

Peruutuksen sattuessa: kurssilaisen on tehtävä peruutus viimmeistään viikkoa ennen kurssia, mutten joudumme perimään puolet kurssimaksusta.