Go to content
€60.00 / 2 h
Price includes 1 person.

Merchant

Susuwellbeing susanna.niemi@oniemi.net 0442855331 Company id: 2137820-5 Merchant terms

Tämä meedioistunto on kuin mikä tahansa meediotilaisuus, mutta se järjestetään virtuaalisena kokouksena, jolloin osallistujat voivat olla mistä päin suomea tahansa.

Niin kuin kaikissa meediotilaisuuksissa, niin on hyhvä muistaa, että henget päättävät itse kuka heistä meediota viestin kanssa lähestyy, meedio tai osallistujat ei voi tähän asiaan itse vaikuttaa.

Oman videokuvan käyttäminen ei ole välttämätöntä, mutta suotavaa. Mikin käyttö on taas on välttämätöntä, koska meedion pitää saada keskustella yleisön kanssa.

Meedioistunnossa meedio antaan henkimaailmantulijasta ns. tunnisteita, eli tuntomerkkejä millä vastaanottaja tunnistaa edesmenneen henkilön. Kun uskot tunnistavasi hengen, niin käytä mikkiä ja ilmoita, että tunnistat tulijan. Aluksi hengen tunnistaminen voi olla vaikeaa, mutta silloin meedio antaa tunnisteita lisää jotta edesmennyt tarkentuu ja oikea vastaanottaja löytyy.

Kun viesti on saatu kiintetään henkimaailman tulijaa.

Huom!  Virtuaalinen yhteys aiheuttaa omat haasteensa tilaisuuden toimivuudelle ja lähetys saatetaan joutua keskeyttämään. Mikäli meedio joutuu itse keskeyttämään tilaisuuden, niin siinä tilanteessa osallistumismaksusta palautetaan 50% jokaiselle maksaneelle asiakkaalle. Muita tilanteita katsotaan tapaus kohtaisesti.

Istunnon hinta koostuu meedion varaamasta ajasta yhtä istuntoa kohtaan (2-2,5h per istunto).

Mikäli tarvitset ilta- tai viikonloppu aikoja, niin varaa aikasi soittamalla;
+358442855331

 

HUOMIOITAVAA

Susuwellbeing lähettää osallistumislinkin sähköpostilla, ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tule linjoille jo 10 min ennen tilaisuuden alkua, jos jotakin ongelmia yhteyksissä tulee niin ehdimme yrittää korjata niitä ennen tilaisuuden alkua. Likki on tarkoitettu vai ilmoittautuneille, joten sitä ei saa jakaa eteenpäin. Kirjaudu omalla nimelläsi jotta järjestäjä tietää, että kaikki joiden pitäisi olla paikalla, ovat päässeet paikalle.

Varmista että netti yhteytesi on hyvä, ja sinulla on rauhallinen tila missä voi seurata tilaisuutta.

Tilaisuuden järjestäjä voi myös estää osallistujaa osallistumasta kokoukseen, esim. silloin jos osallistuva taho aiheuttaa häiriökäyttäytymistä.

Osallistuminen vaatiin sinulta google-käyttäjätilin ja google Meet - sovelluksen. Voit osallistua älypuhelimella tai tietokoneella jossa on webkamera ja mikki, kannettavissa tietokoneissa tämä on yleensä sisäänrakennettuna. Sovellusta asentaessasi sinun pitää antaa lupa kameran ja äänen käyttöön kun sovellus sitä kysyy.

Kokouksen järjestävä taho, tässä tapauksessa Susuwellbeing, pyytää luvan saada tallentaa koko lähetyksen. Tallenne jää järjestäjän omaan käyttöön, jälkianalysointia varten. . Tallennetta ei jaeta kolmasille osapuolille. Tallenne voidaan jakaa ryhmään osallistuneille, jotka sen haluavat, mutta vain jos kaikilta osallistujilta on siihen erillinen suostumus, tallennuksen voi myös kokonaan kieltää.

Jos sinulle tulee peruutus, etkä voi osallitua tilaisuuteen, laitathan siitä minulle sähköpostia.