Siirry sisältöön
20,00 €

Kauppias

Susun suloinen sisustus- ja käsityöpuoti susanna.niemi@oniemi.net 0442855331 Y-tunnus: 2138720-5 Kauppiaan ehdot

Henkisenkehityksen mandalakivi:

Tässä mandalakivessä yhdistyy kurkkuchakran sininen ja kruunuchakran violetti väritys. Tämä kivi muistuttaa siitä, että henkinen kehitys kulkee sykleissä. Eli uusia kehiä tulee lisää ja ne laajenevat, niin kuin aurakin laajenee kun teemme henkisiäharjoituksia.

Ametisti:

Ametisti on erinomainen meditaatiokivi. Kun haluat saada yhteyden oman korkeimman minäsi, henkioppaiden, ylösnousseiden mestareiden tai oman suojelusenkelisi kanssa, ametisti auttaa hidastamaan tahtia ja pysähtymään kuuntelemaan, kohottaa värähtelytasoa, tyynnyttää mieltä ja edesauttaa näin yhteyden luomista. Se aktivoi otsa-ja kruunuchakraa, joten se aukaiseen porttia selvänäköisyyteen ja henkimaailmanyhteysiin. Ametisti toimii kodin värähtelytason nostajana aseteltuna eri puolille taloa, tai esimerkiksi mandaloissa yhdessä vuorikristallikärkien kanssa levittämässä korkeavärähteistä energiaa ympärilleen.

Angeliitti:

Toiselta nimeltään enkelikivi. Korkeavärähteinen kivi, joka yhdistää sinut henkioppaiden ja enkeleiden viisauteen. Vahvistaa kurkkuchakran, kolmannen silmän ja kruunuchakran yhteyttä. Rauhoittaa, auttaa muistamaan ja tulkitsemaan unia sekä kehittämään selvänäköisyyttä. Se voi olla avuksi kanavoinnissa, telepatiassa ja  ylipäätään psyykkisten kykyjen kehittämisessä. Angeliitin lempeä energia tyynnyttää ja auttaa tasoittamaan tunnekuohuja, pelkotiloja, levottomuutta ja erityisesti suruja. Angeliitti edistää myötätuntoa ja ymmärrystä, ja auttaa pysymään omassa totuudessa.

Settiin kuuluun mandalakivi, ametisti, angeliitti ja organzapussi.