Siirry sisältöön
20,00 €

Kauppias

Susun suloinen sisustus- ja käsityöpuoti susanna.niemi@oniemi.net 0442855331 Y-tunnus: 2138720-5 Kauppiaan ehdot

Kuun ja Auringon Mandalakivi:

Tässä Käsinmaalatussa mandalakivessä yhdistyy kuun- ja auringonenergia. Voit käyttää mandalakiveä yksistään, yhdessä kristallien kanssa tai käytä vain pelkkiä kristalleja. jos tarvitse vain enemmän feminiinisyyttä tai maskuliinisuutta, niin kanna sen voiman kiveä.

Kuukivi:

Kuukivi on hedelmällisyyden ja feminiinisen energian kivi. Se tuo äidillistä suojaa ja toivoa, vahvistaa herkkyyttä, intuitiota ja selvänäkökykyä, sekä hillitsee ylireagointia. Kuukivi tasapainottaa hormonitoimintaa ja tunnekuohuja, jonka vuoksi siitä voi olla apua esimerkiksi murrosiän kynnyksellä sekä kuukautisten tai vaihdevuosien aikaan. Jos feminiininen ja maskuliininen energia tuntuu olevan epätasapainossa, voit meditoida kuukiven ja aurinkokiven kanssa.  Kuukivi värähtelee äidillistä, huolehtivaa energiaa ja sopii tukemaan raskautta, synnytystä ja imettämistä. Kuukivi auttaa raskaaksi haluavaa naista tasaamalla kiertoa ja tuomalla hedelmällistä energiaa. Kuukivi nimensä mukaisesti auttaa yhteyteen kuun energioiden kanssa. Täyden kuun aikaan moni saattaa kokea levottomuutta ja kenties unettomuutta. Kuukivi yöpöydällä voi helpottaa tätä levottomuutta vahvistamalla yhteyttä kuuhun.

Aurinkokivi:

Aurinkokivi nimensä mukaisesti resonoi auringon energian kanssa ja säteilee optimistista energiaa, päättäväisyyttä, tahdonvoimaa ja omanarvontuntoa. Aurinkokivi tukee johtajuutta antamalla itseluottamusta ja auttamalla kantajaansa sisäistämään omat kykynsä ja loistamaan. Aurinkokiven energia on hyvin maskuliininen ja se auttaa kantajaansa pääsemään kosketuksiin oman maskuliinisen energiansa kanssa, sukupuoleen katsomatta. Aurinkokivi lisää seksuaalienergiaa. Se tuo aurinkoa harmauteen, kohottaa mielialaa ja antaa elinvoimaa.  Aurinkokiveä pidetään myös runsauden ja onnen kivenä. Niin kuin aurinko auttaa asioita kasvamaan, niin myös aurinkokivi voi auttaa kantajaansa kasvamaan ja laajentamaan näkökantaansa. Aurinkokiveä voi käyttää onnentuojana myös kilpailutilanteissa. Aurinkokiven sanotaan olevan myös avuksi erilaisten pelkojen, erityisesti pimeän pelon, lievittämisessä.

Setti sisältää yhden mandalakiven, kuukiven, aurinkokiven ja organzapussin.