Siirry sisältöön
20,00 €

Kauppias

Susun suloinen sisustus- ja käsityöpuoti susanna.niemi@oniemi.net 0442855331 Y-tunnus: 2138720-5 Kauppiaan ehdot

Rakkaudenmandala:

Rakkaudenmandalaan on tullut erilaisia punaisen sävyjä. Tummemmat sävyt edustavat intohimoa ja vaalean punaiset ehdotonta ja lempeää rakkautta. Mustat kuut edustavat rakkauden pimeää puolta mm. mustasukkaisuutta. Lähes jokaisessa suhteessä on jotakin haasteita, mutta sitä on suhteessa punaiseen väriin hyvin vähän. Musta väri onkin mukana sen vuoksi, että se muistuttaa siitä tosiasiasta, että terveessä suhteessa on joskus niitä haasteitakin ja toimivassa parisuhteessa olet valmis hyväksymään kumppanisi pienet puuteet. 

Karneoli:

Tulinen karneoli tuo elämään vireyttä, elinvoimaa, intohimoa, rohkeutta ja motivaatiota. Karneolia voi käyttää myös tuomaan intohimoa takaisin vaikkapa pitkään kestäneeseen, rakastavaan parisuhteeseen, tai ylipäätään tukemaan seksuaalisuutta. Karneoli voimistaa seksuaalienergiaa, herättelee libidoa, antaa itseluottamusta ja rohkeutta nauttia omasta seksuaalisuudesta. Hedelmällisinä pidetyt kivet (kuten esimerkiksi karneoli ja aventuriini) ovat erinomainen apu runsauden manifestoinnissa, mutta ne ovat myös sananmukaisesti hedelmällisiä ja voivat olla avuksi perheenlisäystä toivottaessa.

Ruusukvartsi:

Ruusukvartsi on rakkauden kivi. Herättää rakkauden itseä ja muita kohtaan sekä yhdistää universaaliin rakkauteen. Hoitaa sydäntä poistaen pelkoja, epävarmuutta ja katkeruutta. Se huokuu pehmeää, feminiinistä, empaattista energiaa, hellyyttä ja lohtua. Ruusukvartsi hoitaa emotionaalisia haavoja, pelkoja ja kaunoja. Se opettaa anteeksiantoa ja armollisuutta itseä ja muita kohtaan. Ruusukvartsi rohkaisee avaamaan sydäntä ja rakastamaan ehdoitta. Sen lempeä energia sopii hyvin myös lapsille, tai hoitamaan äiti-lapsisuhdetta. Ruusukvartsi säteilee ympärilleen rakkautta ja empaattista energiaa. Ruusukvartsi on hyvä tuki erilaisten pelkojen käsittelyssä. Parisuhteeseen ruusukvartsi tuo tasapainoa ja anteeksiannon taitoa. Sen energia voimistaa rakkautta ja lisää parisuhteen osapuolten empatiakykyä toisiaan kohtaan. Ruusukvartsi tunnetaan myös särkyneen sydämen parantajana. Sillä on lohduttavaa ja puhdistavaa voimaa, joka auttaa toipumaan ja hyväksymään vaikeat tilanteet. Lisäksi se luo myötätuntoa itseä ja muita kohtaan ja opettaa anteeksiantoa. Ruusukvartsin lempeä energia tukee surun käsittelyssä ja rohkaisee päästämään irti, jotta mahdollisuus saada elämään jotakin uutta avautuu.