Siirry sisältöön
20,00 €

Kauppias

Susun suloinen sisustus- ja käsityöpuoti susanna.niemi@oniemi.net 0442855331 Y-tunnus: 2138720-5 Kauppiaan ehdot

Ranhamandala:

Tässä mandalassa vuorittelevat kullan- ja hopeansävyt. Kulta on maskuliininen väri ja hopea feminiininen väri. Maskuliininenenergia tuo elämääsi voimaa, intohimoa, aktiivisuutta ja runsautta. Feminiininenenergia taas tuo rauhallisuutta ja tasapainoa. Feminiinienergia vahvistaa myös vaistojasi ja kylmän viileään järjenkäyttöä. 

Tiikerinsilmä:

Tiikerinsilmä karkottaa estoja, pelkoja ja itsekriittisyyttä, tuoden työhuoneeseen toiminnan energiaa. Tiikerinsilmä raivaa tietä menestykselle, runsaudelle, onnelle ja kasvulle. Se myös vetää puoleensa säännöllistä rahavirtaa. Tiikerinsilmän heijastaa pois negatiiviset energiat, se raivaa tietä menestykselle, runsaudelle, onnelle ja kasvulle. Tiikerinsilmä houkuttaa puoleensa säännöllistä rahavirtaa, jonka vuoksi se sopii hyvin yrittäjille. Se on lisäksi erityisen hyvä kivi nuorille (varsinkin miehille) tuomaan kunnianhimoa ja itseluottamusta.

Sitriini:

Sitriini on yksi runsauden ja menestyksen kivistä. Sitriini on erinomainen silloin kun halutaan päästää irti rahantarpeeseen liittyvästä epätoivosta. Sitriini tuo iloa epätoivon keskelle ja se myös auttaa pysymään kauemmin niissä hetkissä, jolloin kaikki on hyvin. Voit pitää sitriiniä mukanasi, tai laittaa sitriinin lompakkoon, kassalippaaseen tai vaikka tietokoneen viereen jos ylläpidät yritystoimintaa netissä. Sitriini voi myös auttaa hillitsemään tuhlausta ja rahaan liittyviä addiktioita (esim. pelihimo).