Siirry sisältöön
20,00 €

Kauppias

Susun suloinen sisustus- ja käsityöpuoti susanna.niemi@oniemi.net 0442855331 Y-tunnus: 2138720-5 Kauppiaan ehdot

Tunteiden mandala:

Tunteinen mandala kuvataan sinisenä, joka edustaa vettä, joka puolestaan symboloi tunteita. Tunteinen kivessä on tasaisia ympyröitä ja sahalaitaa, niin kuin tunteetkin joskus kulkevat kuin meren aallokko, ylös ja alas, tunteiden meressä. Kivi muistuttaakin sinua siitä, että kovankin aallokon ja vaihtelevan merenkäynnin jälkeen tulee aina ne tyvenet vaiheet.

Vihreä akaatti:

Vihreä akaatti on maadoituskivi, jolla on voimakas monitasoinen puhdistusvaikutus ja joka saa aikaan emotionaalisen, fyysisen ja henkisen tasapainon. Akaatti stabiloi energiaa ja harmonisoi jin- ja jang-energiaa. Se voi tuoda piilotetun tiedon esiin. Rauhoittava ja tyynnyttävä kivi, joka toimii hitaasti, mutta erittäin voimakkaasti. Akaatti helpottaa itsesi hyväksymistä ja totuuden puhumista. Voittaessaan sydämen katkeruuden, se parantaa sisäisestä vihasta ja lisää rohkeutta aloittaa uudelleen. Rohkaisemalla elämäkokemusten omaksumista, akaatti helpottaa vakaata henkistä kasvua. voi lisätä joustavuutta ja päätöksentekoa. Se voi olla hyödyksi riitojen ratkaisemisessa.

Akvamariini:

Akvamariini antaa rohkeutta ja tyyneyttä. Auttaa päätöksissä, haastat­teluissa ja koetilaisuuksissa. Tuo elämäniloa kantajalleen sekä uskollisuutta ja ystävällisyyttä ihmissuhteisiin. Auttaa kommunikoimaan rauhallisesti ja selkeästi. Auttaa tutkimaan sisintään ja korkeampaa minäänsä, jotta löytäisi totuuden. Kohottaa tietoisuuden tasoa ja kehittää henkisesti. Kannustaa ottamaan vastuun omista teoista, lisää myötätuntoa, kärsivällisyyttä ja karkottaa tuomitsemista.

Setti sisälltää mandalakiven, akvamariinin, akaatin ja organzapussin.