Siirry sisältöön
80,00 € / vrk

Kauppias

Susuwellbeing susanna.niemi@oniemi.net 0442855331 Y-tunnus: 2137820-5 Kauppiaan ehdot

Tämä kurssi on tarkoitettu niille jotka ovat jo vähän aikaa luentaa harrastaneet eli perusteet on jo hallinnassa. Tällä kurssilla harjoittelemme tarottien intuitiivista lukemista, erikoispöytiä tekemistä sekä tutustumme erilaisiin oraakkelipakoihin (enkelit, voimaeläimet, yksisarviset, keijut yms.), pelikorteilla ja postikorteilla tulkintaan sekä tutustumme erilaisten korttien terapeuttiseen käyttöön. Kurssiin kuuluu myös etätulkintakotitehtäviä.

Tämä jälkimmäinen kurssi on tarkoitettu lähinnä Susun Tarot luennen peruskurssin (Tarot 1) käyneille. Kurssi 1 ja kurssi 2 välissä aloittelijoiden on hyvä harjoittaa korttiluentaa, tämä on kuitenkin itsestä kiinni kuinka aktiivisesti haluaa harjoitella. Kurssi 2:lle tullessa on jo kertynyt kokemusta ja jos on ilmennyt kysymyksiä/hankaluuksia niin niistä voi keskustella ohjaajan kanssa.

Viikonlopun hinta on yhteensä 80€/hlö ja siihen sisältyy kirjallinenmateriaali ja kahvi. Lounastauko pidetään omilla eväillä.

Korven Hovilla on myös majoitusmahdollisuus 2-3 hlö huoneessa. Liinavaatepaketti ja aamiainen lisämaksusta. Eväät mukaan.

Paikkana Jämijärvi, Juhlatila Korven Hovi.

 

SEURAAVA KURSSI

2-3. Lokakuuta. 2021


Kurssia varten tarvitset oman Tarot-korttipakan joka noudattaa klassista tarot järjestelmää. Jos sinulla jo olemassa oraakkelipakkoja, niin niitä kannattaa ottaa mukaan ja harjoilella myös niillä, omat oraakkelipakat eivät ole kuitenkaan pakollisia tällä kurssilla.

Peruutuksen sattuessa:

Lähikurssilaisen on tehtävä peruutus viimmeistään viikkoa ennen kurssia, muutten joudumme perimään puolet kurssimaksusta. Mikäli et pysty osallistumaan kuin toiseen päivänä, perimme koko kurssi maksun, saat kuitenkin molempien päivien materiaalit.

Mikäli kursseja on tarjolla useampana ajankohtana ja olet estynyt tulemaan peräkkäisinä päivinä, voit varata päivät eri viikoille, mutta tässäkin suosittelemme peräkkäisiä päiviä. Ole tästä yhteydessä Susuwellbeigiin.

Jos kurssi peruuntuun Korona-epidemian vuoksi, maksettu kurssimaksu palautetaan peruuntuneilta kurssipäiviltä.