Hei!

Hienoa, että löysit sivuilleni!

Nimeni on Susanna Niemi (synt. -87) ja olen Parkanossa asuva perheellinen nainen. 

Kerrompa sinulle jotakin taustastani

Minulla on aina ollut kiinnostusta mytologiohin, kansanperinteeseen, noituuteen ja kauhutarinoihin. Ja nyt rakkaasta harrastuksesta onkin tullut minulle työ ja ammatti. Jo lapsena kerroin tarinoita kavereilleni, kirjoitin niitä sekä piirsin ja maalasin omaa fantasiataidetta. Myös teatteriharrastus oli lähellä sydäntä ja minusta kasvoikin iloinen, luova, ulospäinssuntautunut ja äänekäs tähtisilmä joka näkee silmillään paljon enemmän kuin moni muu.

Perheelläni on ollut pitopalvelu v. 2008 ja Juhlatila Korven Hovi avattiin kotitilalleni Jämijärvelle v. 2013. Tarjoilijantöitä olen tehnyt jo 13 vuotiaasta asti joten asiakaspalvelukokemusta on kertynyt. Myös juhlasuunnitteluun liittyviä palveluita olen tarjonnut omielle asiakkaillemme. Nykyäänkin kehitän myös pitopalveluyrityksemme toimintaa joten niitäkin tuotteita kaupastani löytyy.

Koulutus

Aikaisemmalta koulutukseltani olen kosmetologi - jalkahoitaja ja minulla on oma kauneushoitola kotini yhteydessä Parkanossa vuodesta 2010. Huomasin, että minulle ei jokapäiväinen hoitolassa nököttäminen sovi ja siksi teinkin useita hyvinvointi/kauneudenhoito keikkoja pienille kaveriporukoille esim. polttareiden ohjelmanumeroksi. Siitä lähti sitten ajatus laajentaa yritystoimintaa matkailupalveluiden pariin ja ohjelmapalvelu Susuwellbeing näki päivänvalon v.2018. Samoihin aikoihin tutustuin myös Lauhanvuori -Hämeenkangas geoparkin toimintaan ja olen ollu toiminnassa kohtalaisen aktiivisesti siitä lähtien. Yrityksen idea olikin alunperin nimen omaan tarjota kiertäviä ohjelmapalveluita eli tarjontani sijoittuu Parkanon lisäksi sen lähikuntiin ja  - kaupunkeihin. Tämä geopark- projekti toimi sytytyslankana yritysidealleni ja uskon vahvasti, että alueellamme on tarjota monenlaisia aktiviteetteja ja palveluita JUURI SINULLE. Syksyllä 2019 ajattelin, että matkailusta voisi tulla ihan uusi ammattikin ja valmistuin normaalia nopeammin matkailupalveluiden tuottajaksi Ahlmanin opistosta Tampereelta jouluna 2020 ja suoraan koronapandemian keskelle. 

Koulun ohella ja sen jälkeenikin olen osallistunut moniin webinaareihin, seminaareihin, yrityshankkeisiin yms. Joten ajan hermoille eletään ja matkailussa se onkin välttämätöntä.

Mitä yritykseni tarjoaa sinulle?

Erityisiä mielenkiinnonkohteita opiskeluaikana oli opastoiminta ja tarkemmin sanoen historialliset kohteet ja pimeän turismin eli DARK TURISMIN kohteet eli minun tapauksessani erilaiset kummituskierrokset. Oli alusta asti selvää että ohjelmapalvelut minua kiinnnostavat ja tarjoankin monen moisia luontoon liittyviä ohjelmapalveluita jossa kulkee mukana hyvä ruoka. Opinnot sitten suuntautuivat kiinnostuksieni mukaan ja nyt jos kouluainana kehitellyt palvelut ovat osa palvelutarjontaani.

Samoihin aikoihin kun suunnittelin ohjelmapalvelutoiminnan aloittamista kiinnostuin enemmän myös henkisesta hyvinvoinnista ja henkisestä kehityksesta, joten oli luonnollista, että palveluvalokoimaani lisättiin myös meditaatiot, aistiretket, mindfullness, jooga, energiahoidot ja tarot-tulkinnat.

Monissa ohjelmapalveluissani näkyy suomalaisen uskomusperinne ja mystiikka, näitä ovat esim. morsiussauna, satuhetket.

Olen suuntautunut enemmän juuri kotimaan matkailijoihin ja kesäsesonkin onkin yritykselleni vilkkainta aikaa.

Kesällä 2020 minulla oli ihana projekti, nimittäin Kesäkahvila Sweet Rustic minne tultiin vierailemaan Hämeenkyröstä ja Poristakin asti. Palaute oli niin hyvää, että tämä projekti taitaa jäädä pysyväksi kesätoiminnaksi Korven Hoville.

Taustasta johtuen minulla on kiinnostusta ruokaan ja erityisesti ohjelmalliseen ruokaa eli tarjoan erilaisia ruokailuelämyksiä kuten, wine and wilderness - ohjelmapaketti.

Vastuullisuudesta

Minulle vasttuulisuus on ollut aina täkeää, jo ennen kuin se oli muotia matkailussa.

Palveluissani pyrin huomioimaan, niin ekologisen, taloudellisen kuin sosiaalisen vastuullisuuden. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että en suosi kertakakäyttö kulttuuria, enkä missään nimessä siedä roskaamita tai muuta luonnon vahingoittamista, vaan esim. luonnosta saatavat hyödykkeet tulee kerätä asianmukaisesti.

Taloudellinen vastuullisuus tarkoittaa mm. sitä, että ruokamäärä mitoitetaan ilmoitetun asiakasmäärän mukaan ja valmistetaan mahd. pitkälle itse ja lähellätuotetuista aineksista.

Sosiaalinen vastuu tarkoittaa minulle mm. sitä, että tuon esiin unohdettua suomalaista kansanperinnettä ja jokainen asiakas otetaan huomioon yksilönä. Lisäksi lapsille tehdyissä ohjelmissa otetaan huomioon ympäristökasvatus.

Kysy rohkeasti vastuullisuusasioista varausta tehdessäsi tai pyytäessäsi tarjousta.