Siirry sisältöön
"Kuiske"- luonto ja hiljaisuus retriitti
[]

Kuiske- retriitti on suunniteltu hyvin ulkoitupainotteiseksi ja se sisältääkin paljon hiljentymistä luonnon rauhassa. Puhuminen ei tässä hiljaisuus retriitissä ole kiellettyä, mutta pyrimme jättämään turhan kommunikaation vähäiseksi. Nyt onkin hyvä aika tehdä sitä mille sinulle ei oikeasti ole aikaa.

Retriitin aikana oma mahdollisuus käyttää aikaansa lukemiseen, keskenjääneiden käsitöiden tekoon, luontokuvaukseen, maalaamiseen tai voit vaikka hakata saunapuita. Jos tiedät jo heti mikä työ on jäänyt kesken, niin ota omat tarvikkeet mukaan. Jonkin verran kirjoja ja piirrustustarpeita meiltä löytyy omasta takaa. Retriitin tarkoituksena on myös vähentää ruutuaikaa joten älypyhelimet jäävät taskunpohjalle ja tiloissamme ei ole telkkaria.

Muista retriiteitä poiketen tämän retriitin ohjelma alkaa vasta klo.9.00 aamiaisella, joten sinulla on mahdollisuus nukkua ehkä normaalia pidempään.

Retriittiviikonlopun hinta on 310€/hlö.

 

Miltä tuntuisi viikonloppu maaseuden rauhassa?

Juhlatila Korven Hovin on rauhallinen maatilamatkailukohde pienellä paikkakunnalla Jämijärvellä.  Vietämme aikaa juhlapaikan puutarhassa ja Hämeenkankaan retkeilyalueella Jäminharjun maisemissa. Korven Hovin puolesta meille järjestetään maittavat ruokailut.

Kaikki aktiviteetit sisältävät ohjauksen, mutta erityisesti tämä retriitti sisältää paljon omaa aikaan.

Retriitit järjestetään pienille ryhmille.

Ruokailut ja ohjelmat ovat vapaaehtoisia, jos et niihin halua osallistua, niin se on täysin sinun päätettävissäsi.

Retriitti alkaa perjantaina klo.19.00 Paikkaesitteylllä jonka jälkeen on iltaohjelmaa.

Lauantain on ohjelman täyteinen päivä. Päivä alkaa klo. 9.00 aamupalalla ja päättyy klo.21.00 illalliseen.

Sunnuntaina aloitamme jälleen Klo.9.00aamupalalla ja huoneiden luovutus on klo. 16.00.

 

 

Retriitti ei sisällä majoitusta. Korven Hovilla on kutenkin tarjolla useita majoitusvaihtoehtoja. Muista varata majoitus koko ajankohdalle. Retriittiviikonloppu .vietetään omassa huoneessa, eli saat kahden hengen huoneen käyttöösi.

Retriitti sisätää myös perinteisen puusaunan lauantai iltana, johon olen aikatauluttanut jokaiselle oman henkilökohtaisen 30 min. saunavuoron.

Retriitti on myös päihteetön. Ruokailuun oma mahdollista tilata mm. gluteeniton, maidoton tai kasvis vaihtoehto.

 

 

Mikäli kiinnostuit tästä ohjelmasta ryhmällesi, niin ota yhteyttä sähköpostilla ja kysele vapaita viikonloppuja.

susanna.niemi@oniemi.net