Go to content
Rentouttava ja lämminhenkinen energiahoito sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai terveydentilaan katsomatta.
 
Hoito aloitetaan meditaatiolla ja rentoutuksella kauniin musiikin ohella. Hoitaja ohjaa rentoutuksen ja meditaation, jos asiakas hetkellisesti nukahtaa niin se ei haittaa. Energiahoidossa käydään läpi asiakkaan koko vartalo, hoitaja liikuttaa käsiä asiakkaan yllä ja koskettaa vain jos löytää paikkoja jotka vaativat energeettistähoitoa. Hoidossa käytetään myös energiakiviä hoitamaan asiakasta.
 
Hoito-ohjelmapalvelu on liikkuva eli sen voi tilata Parkanoon ja sen lähikuntiin. Hoidon voi varata pienelle ryhmälle. Yhden hoidon kesto 1 h. Hoito vaatiin hiljaisuutta joten oma huone on tarpeellinen. Tämä hoito tehdään yhdelle asiakkaalle kerrallaan.
 
Henkilöhinta 40€/hlö. Kysy ryhmällesi tarjous.
 
Meditatiivisellä tilalla saavuteetaan kevyt ns. muuntunut tietoisuuden tila. Tämä tila on valveen ja unen rajamailla joten joku saattaa nähdä värejä, toiset näkevät enkeleitä, toisille herää erilaisia muistoja ja toiset saattavat saada fyysiäkin tuntemuksia kuten lämmön tai kylmän väreitä, joskus joku voi jopa itkeä. Mitkään näistä tuntemuksista eivät ole vaarallisia ja voit tarvittaessa herätä heti jos sinusta siltä tuntuu.
 
Energiahoidossa ei käytetä mitään kosmeettisia-aineita tai tehdä kliinisiä hoitotoimenpiteitä vaan HOITOKOKEMUS ON LÄHINNÄ HENKINEN ja rentouttava.
Hoidossa käytetään tuoksukynttilöitä ja suitsukkeita, jos olet allerginen, niin ilmoitathan siitä etukäteen.
 

Energiahoidossa asiakas makaa hoitopedillä peiteltynä mukavasti. Pukeudu mukaviin ja väljiin vaatteisiin, hoidossa ei riisuta mitään vaatteita pois.

 

Hoidon lisäksi teen myös Enkeli- ja tarot- korttitulkintoja ryhmille.

 

 

 

 
 
Turvallisuus-seloste:
Asiakkaasta ei kerätä terveys- ja henkilötietoja myöhempää käyttöä tai asiakaskortistoa varten.
 
Hoidot ja tulkinnat ovat uskontovapaita, joten ne eivät tarkoituksellisesti loukaa mitään tiettyä ihmisryhmää tai asiasiakkaan henkilökohtaisia uskomuksia.
 
Toisinaan voi tulla tarve purkaa hoitajalle sydäntään, jos heluat sitä tehdä niin hoitajaa sitoo vaitiolovelvollisuus eikä tietoja siten saateta kolmannen osapuolen tietoisuuteen.