Siirry sisältöön
40,00 € / 6 h
Varaa

Kauppias

Susuwellbeing susanna.niemi@oniemi.net 0442855331 Y-tunnus: 2138720-5 Kauppiaan ehdot

Kurssilla perehdytään korttien perusmerkityksiin, tutustutaan erilaisiin tarotpakkoihin, erilaisten pöytien tekemiseen sekä tehdään käytännönharjoituksia itselle ja kaverille. Lisäksi opettelemme heilurin peruskäytön. Kurssi 1 on tarkoitettu vasta-alkajille. Kurssilla saat valmiudet tehdä korttiluentaa itsesi tai kaverisi iloksi. Kurssiin sisältyy yksi etätulkintakotitehtävä.

Mikäli et pysty osallistuvaan molempiin päiviin on päivän hintä 40€ jommalta kummalta päivältä. Suositeltavampaa on kuitenkin osallistua molempiin päiviin. Muista varata molemmat päivät johku-kaupasta. Mikäli kursseja on tarjolla useampana ajankohtana ja olet estynyt tulemaan peräkkäisinä päivinä, voit varata päivät eri viikoille, mutta tässäkin suosittelemme peräkkäisiä päiviä. Viikonlopun hinta on yhteensä 80€/hlö ja siihen sisältyy kirjallinenmateriaali ja kahvi. Lounastauko pidetään omilla eväillä.

Korven Hovilla on myös majoitusmahdollisuus 2-3 hlö huoneessa. Liinavaatepaketti ja aamiainen lisämakususta. Eväät mukaan.

Paikkana Jämijärvi, Juhlatila Korven Hovi.


Kurssia varten tarvitset oman korttipakan joka noudattaa klassista tarot järjestelmää. Oma heluri ei ole pakollinen.

Peruutuksen sattuessa: Lähikurssilaisen on tehtävä peruutus viimmeistään viikkoa ennen kurssia, mutten joudumme perimään puolet kurssimaksusta.