Tästä kategoriasta löydät kaikki retriitit. Paikkana on yleensä Jämijärvi ja Juhlatila Korven Hovi, jollei muuta mainita.

Juhlatila Korven Hovi sijaitsee pienessä maaseutukylässä Jämijärven kunnassa. Nappurit on ns.huutoetäisyydellä ja hiekkainen kylätie on suhteellisen rauhallinen. Alueen ympärillä on aittoja, metsää ja peltoja. Juhlapaikalle on helppo tulla ja Jämijärven keskustaan on vain 5 km matkaa. Itse retriittipaikka on autettinen. Yksinkertaisen siistit majoitustilat ja puulämmitteinen perinnesauna, jossa ei ole suihkua vaan peseminen hoidetaan "napolla". Meille tulee kyllä sähkö ja vesi, eli ei ole kyse mistään mummonmökistä. Lisätietoa paikasta löydät majoitus - kategoriasta.

Jämijärveä kutsutaan Satakunnan helmeksi, koska se on rauhallinen ja kaunis pieni kunta, jossa on kaikki peruspalvelut ja Jämin alueella on paljon ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia sekä Hämeenkankaan retkeilyalue. 

Retriittiohjelmaan sisältyy ruokailut, mutta saunalla on olemassa jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Majoitus ei sisälly retriitin hintaan, mutta meillä on useita majoitusmahdollisuuksia, joista voit valita mieleisesi vahtoehdon.

Jos haluat kulkea julkisilla kulkuvälineillä Jämijärvelle, niin voit saapua junalla tai bussilla Parkanoon, josta sovitusti järjestetään kuljetus retriittipaikalle. Porista päin tulevat pääsevät bussilla Kankaanpäähän, josta järjestämme noudon retriittipaikalle. Seinäjoelta ja Tampereelta tulevat pyydämme saapumaan suoraan Parkanoon jatkokuljetusta varten.

Juhlapaikalla on iso parkkipaikka ja mahdollisuus sähköpaikkaan joten myös oma henkilöauto tai matkailuauto on mahdollinen.