Siirry sisältöön
Suomalainen Kansanperinne tulkinta (kirjallinen)
50,00 €

Kauppias

Susuwellbeingsusanna.niemi@oniemi.net0442855331Y-tunnus:2137820-5Kauppiaan ehdot

Tunneko rakkautta suomalaisiin perinteisiin? Tai hengenheimolaisuutta suomalaisen metsän eläimiin tai shamanismiin? Mietitkö miksi olet päättänyt syntyä suomeen? Kiehtooko sinua tarinat keijuista, saunatointuista, metsänhengistä ym. oman kansanperinteemme hahmoista?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, niin tämä erikoistulkinta on juttusi.

 

Tässä erikoistulkinnassa katsotaan selvänäköisesti ja nostetaan useita eri korttipakkoja.

Minulla on aika paljon tietämystä suomalaisesta kansanperinne ennustamisesta ja käytän sitä teitoa hyvöksi tässä tulkinnassa. Siksi loikin aivan uudellaisen ennustustavan joka pohjautuu osittain kalevalaiseen, voimaeläin sekä luonnonhenki korttitulkintaan. Lisäksi käytän tässä tulkinnassa hyväkseni tunnetko kykyäni nähdä edellesiin elämiin ja nykyhetkeen.

Tässä tulkinnassa ei ole tarkoitus esittää kysymyksiä vain annamme henkimaailmalle vapaat kädet täyttää asioita.

 

Vastauksen saat kirjallisena sähköpostiin, messengeriin tai whatappiin muutaman päivän sisällä. Muista ilmoittaa millä tavalla haluat tulkinnan toimitettavan ostoskorin "lisätieto"- osiossa.

 EN OLE OLD SCHOOL ENNUSTAJA!

NE ASIAT MITÄ MINULLE TULEVAISUUDESTA NÄYTETÄÄN, NÄYTETÄÄN KORKEIMMAKSI PARHAAKSI, ELI NE NÄYTETÄÄN SILLOIN, KUN VASTAANOTTAJAN ON AIKA SAADA SE TIETÄÄ JA MYÖS SE MITÄ ASIOITA ON AIKA SAADA TIETÄÄ. EN SIIS NUUSKI EGON HALUAMIA ASIOITA, VAAN TOIMIN VASTAANOTTAJANA TIEDOLLE, JOKA HENKIMAAILMASTA ANNETAAN KORKEAMMAN NÄKEMYKSEN MUKAAN.

 

HUOMIOITAVAA

En vastaa kuolemaan tai terveyteen liittyviin kysymyksiin. En myöskään katso toisen henkilön henkilökohtaisia asioita, esim. käykö hän vieraissa, paljonko hän saa palkkaa yms. utelut eivät ole sallittuja. Mutta jos asia koskee sinua itseäsi, niin sellaista voin katsoa esim. parisuhde tilanne.

Kortti- ja muut tulkinnat ovat aina tarkoitettu asiakkaalle henkilökohtaisiksi. Koska tulkinnassa käsitellään usein asiakkaan henkilökohtaisia asioita, niin tulkitsijaa sitoo vaitiolovelvollisuus eikä tietoja siten saateta kolmannen osapuolen tietoisuuteen, ilman asianomaisen erillistä lupaa (esim. polttariporukka).

Asiakkaasta ei kerätä terveys- ja henkilötietoja myöhempää käyttöä tai asiakaskortistoa varten.

Hoidot ja tulkinnat ovat uskontovapaita, joten ne eivät tarkoituksellisesti loukaa mitään tiettyä ihmisryhmää tai asiasiakkaan henkilökohtaisia uskomuksia.

Viestit ovat aina ennalta arvaamattomia, eikä aina välttämättä miellyttäviä kuulla. Tulkitsijan näkemys on aina hänen versionsa asioita, eikä tulkitsija voi tehdä päätöksiä asiakkaan puolesta. Asiakas on aina itse vastuussa jatkossa tekemistään päätöksistä ja siitä, kuinka vakavasti hän viestinsä/ennustuksensa ottaa vastaan.

Tulkintaa ei suositella, jos asiakas kärsii mielenterveydellisistä ongelmista tai kärsii akuutista kriisistä kuten rakkaan läheisen hiljattainen kuolema.