Siirry sisältöön
Puhelu videokokouksen tai videopuhelun välityksellä
50,00 €

Kauppias

Susuwellbeingsusanna.niemi@oniemi.net0442855331Y-tunnus:2137820-5Kauppiaan ehdot

Puhelintulkinta aika, jolloin voit pyytää kortti- tai selvänäkötulkintaa mieltäsi askarruttaviin asioihin. Valitse tulkinta-aikaa varatessasi, että haluatko videopuhelun vai etäkokouksen, ilmoita tästä "lisätietoja" osisossa maksun yhteydessä.

Tilauksen jälkeen otan yhteyttä sinuun varatakseni tulkinta-ajan.

Mikäli tarvitset ilta- tai viikonloppu aikoja, niin varaa aikasi soittamalla;

+358442855331

 

VIDEOPUHELU

Voidaan tehdä älypyhelimella soittamalla messenger tai whatsapp puhelu.

 

EN OLE OLD SCHOOL ENNUSTAJA!

NE ASIAT MITÄ MINULLE TULEVAISUUDESTA NÄYTETÄÄN, NÄYTETÄÄN KORKEIMMAKSI PARHAAKSI, ELI NE NÄYTETÄÄN SILLOIN, KUN VASTAANOTTAJAN ON AIKA SAADA SE TIETÄÄ JA MYÖS SE MITÄ ASIOITA ON AIKA SAADA TIETÄÄ. EN SIIS NUUSKI EGON HALUAMIA ASIOITA, VAAN TOIMIN VASTAANOTTAJANA TIEDOLLE, JOKA HENKIMAAILMASTA ANNETAAN KORKEAMMAN NÄKEMYKSEN MUKAAN.

VIRTUAALINEN ETÄKOKOUS

Susuwellbeing lähettää osallistumislinkin sähköpostilla, ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tule linjoille jo 10 min ennen tilaisuuden alkua, jos jotakin ongelmia yhteyksissä tulee niin ehdimme yrittää korjata niitä ennen tilaisuuden alkua. LiNkki on tarkoitettu vai ilmoittautuneille, joten sitä ei saa jakaa eteenpäin. Kirjaudu omalla nimelläsi jotta järjestäjä tietää, että oikea henkilö on paikalla.

Varmista, että nettiyhteytesi on hyvä, ja sinulla on rauhallinen tila missä voit keskustella.

Osallistuminen vaatiin sinulta google-käyttäjätilin ja google Meet - sovelluksen. Voit osallistua älypuhelimella tai tietokoneella jossa on webkamera ja mikki, kannettavissa tietokoneissa tämä on yleensä sisäänrakennettuna. Sovellusta asentaessasi sinun pitää antaa lupa kameran ja äänen käyttöön kun sovellus sitä kysyy.

Jos sinulle tulee peruutus, etkä voi osallitua tilaisuuteen, laitathan siitä minulle sähköpostia.

 

 

HUOMIOITAVAA

 

En vastaa kuolemaan tai terveyteen liittyviin kysymyksiin. En myöskään katso toisen henkilön henkilökohtaisia asioita, esim. käykö hän vieraissa, paljonko hän saa palkkaa yms. utelut eivät ole sallittuja. Mutta jos asia koskee sinua itseäsi, niin sellaista voin katsoa esim. parisuhde tilanne.

Kortti- ja muut tulkinnat ovat aina tarkoitettu asiakkaalle henkilökohtaisiksi. Koska tulkinnassa käsitellään usein asiakkaan henkilökohtaisia asioita, niin tulkitsijaa sitoo vaitiolovelvollisuus eikä tietoja siten saateta kolmannen osapuolen tietoisuuteen, ilman asianomaisen erillistä lupaa (esim. polttariporukka).

Asiakkaasta ei kerätä terveys- ja henkilötietoja myöhempää käyttöä tai asiakaskortistoa varten.

Hoidot ja tulkinnat ovat uskontovapaita, joten ne eivät tarkoituksellisesti loukaa mitään tiettyä ihmisryhmää tai asiasiakkaan henkilökohtaisia uskomuksia.

Viestit ovat aina ennalta arvaamattomia, eikä aina välttämättä miellyttäviä kuulla. Tulkitsijan näkemys nostetuista korteista on hänen versionsa asioita, eikä tulkitsija voi tehdä päätöksiä asiakkaan puolesta. Asiakas on aina itse vastuussa jatkossa tekemistään päätöksistä ja siitä, kuinka vakavasti hän viestinsä/ennustuksensa ottaa vastaan.

Tulkintaa ei suositella, jos asiakas kärsii mielenterveydellisistä ongelmista tai kärsii akuutista kriisistä kuten rakkaan läheisen hiljattainen kuolema.