Siirry sisältöön
Entiset elämät - tulkinta (kirjallinen)
40,00 €

Kauppias

Susuwellbeingsusanna.niemi@oniemi.net0442855331Y-tunnus:2137820-5Kauppiaan ehdot

Tulkinnassa katsotaan elämiisi selvänäköisesti, mutta myös kortteja voidaan käyttää apuna.

Vastauksen saat kirjallisena sähköpostiin muutaman päivän sisällä.

Asiakkaana sinun pitää lähettää tulkintaa varten selkeä kasvokuva itsestäsi, sellainen jossa katsot kameraa kohti. Kuvan voi lähettää whatsappilla, messengerillä tai sähköpostilla. Kuvaa ei julkaista tai jaeta kolmansille osapuolille, eikä sitä tallenneta, vaan se poistetaan tulkitsijan tiedostoista tulkinnan jälkeen. Lähetä kuva heti saatuasi ensin maksuvahvistuksen sähköpoistiisi, jotta kuva on valmiina minuilla kun alan tehdä tulkintaa.

 

 

En vastaa kuolemaan tai terveyteen liittyviin kysymyksiin. En myöskään katso toisen henkilön henkilökohtaisia asioita, esim. käykö hän vieraissa, paljonko hän saa palkkaa yms. utelut eivät ole sallittuja. Mutta jos asia koskee sinua itseäsi niin sellaista voin katsoa esim. parisuhde tilanne.

Kortti- ja muut tulkinnat ovat aina tarkoitettu asiakkaalle henkilökohtaisiksi. Koska tulkinnassa käsitellään usein asiakkaan henkilökohtaisia asioita, niin tulkitsijaa sitoo vaitiolovelvollisuus eikä tietoja siten saateta kolmannen osapuolen tietoisuuteen, ilman asianomaisen erillistä lupaa (esim. polttariporukka).

Asiakkaasta ei kerätä terveys- ja henkilötietoja myöhempää käyttöä tai asiakaskortistoa varten.

Hoidot ja tulkinnat ovat uskontovapaita, joten ne eivät tarkoituksellisesti loukaa mitään tiettyä ihmisryhmää tai asiasiakkaan henkilökohtaisia uskomuksia.

Viestit ovat aina ennalta arvaamattomia, eikä aina välttämättä miellyttäviä kuulla. Tulkitsijan näkemys on aina hänen versionsa asioita, eikä tulkitsija voi tehdä päätöksiä asiakkaan puolesta. Asiakas on aina itse vastuussa jatkossa tekemistään päätöksistä ja siitä, kuinka vakavasti hän viestinsä/ennustuksensa ottaa vastaan.

Tulkintaa ei suositella, jos asiakas kärsii mielenterveydellisistä ongelmista tai kärsii akuutista kriisistä kuten rakkaan läheisen hiljattainen kuolema.