Siirry sisältöön
Viesti Luonnohengiltä (kirjallinen)
20,00 €

Kauppias

Susuwellbeingsusanna.niemi@oniemi.net0442855331Y-tunnus:2137820-5Kauppiaan ehdot

Leikkisät luonnonhenget ovat lähellä meitä ihmisiä, suomalainen kansanperinne tunteekin monia tarinoita erilaisista haltijoista, tontuista ja muista hahmoista. Koska luonnonhenget elävät täällä maapallon pinnalla heillä on aika hyvä käsitys ihmiselämästä ja heidän viestit ovatkin yleensä hyvin käytännönläheisiä ja meidän arkielämään soveltuvia.

 

Voit siis valita yhden kysymyksen tai voin katsoa elämäntilannettasi yleisesti, ja mitä luonnonhenget siten sinulle sitten viestivät. Miten haluatkin tehdä, niin ilmoita siitä ostoskorin "lisätietoja" osiossa.

Vastauksen saat kirjallisena sähköpostiin, messengeriin tai whatsappiin muutaman päivän sisällä. Ilmoitathan myös sen mitä kauppa tulkinnan haluat saada.

 

 EN OLE OLD SCHOOL ENNUSTAJA!

NE ASIAT MITÄ MINULLE TULEVAISUUDESTA NÄYTETÄÄN, NÄYTETÄÄN KORKEIMMAKSI PARHAAKSI, ELI NE NÄYTETÄÄN SILLOIN, KUN VASTAANOTTAJAN ON AIKA SAADA SE TIETÄÄ JA MYÖS SE MITÄ ASIOITA ON AIKA SAADA TIETÄÄ. EN SIIS NUUSKI EGON HALUAMIA ASIOITA, VAAN TOIMIN VASTAANOTTAJANA TIEDOLLE, JOKA HENKIMAAILMASTA ANNETAAN KORKEAMMAN NÄKEMYKSEN MUKAAN.

 

HUOMIOITAVAA

Kortti- ja muut tulkinnat ovat aina tarkoitettu asiakkaalle henkilökohtaisiksi. Koska tulkinnassa käsitellään usein asiakkaan henkilökohtaisia asioita, niin tulkitsijaa sitoo vaitiolovelvollisuus eikä tietoja siten saateta kolmannen osapuolen tietoisuuteen, ilman asianomaisen erillistä lupaa (esim. polttariporukka).

Asiakkaasta ei kerätä terveys- ja henkilötietoja myöhempää käyttöä tai asiakaskortistoa varten.

En vastaa kuolemaan tai terveyteen liittyviin kysymyksiin. En myöskään katso toisen henkilön henkilökohtaisia asioita, esim. käykö hän vieraissa, paljonko hän saa palkkaa yms. utelut eivät ole sallittuja. Mutta jos asia koskee sinua itseäsi, niin sellaista voin katsoa esim. parisuhde tilanne.

Hoidot ja tulkinnat ovat uskontovapaita, joten ne eivät tarkoituksellisesti loukaa mitään tiettyä ihmisryhmää tai asiasiakkaan henkilökohtaisia uskomuksia.

Viestit ovat aina ennalta arvaamattomia, eikä aina välttämättä miellyttäviä kuulla. Tulkitsijan näkemys nostetuista korteista on hänen versionsa asioita, eikä tulkitsija voi tehdä päätöksiä asiakkaan puolesta. Asiakas on aina itse vastuussa jatkossa tekemistään päätöksistä ja siitä, kuinka vakavasti hän viestinsä/ennustuksensa ottaa vastaan.

Tulkintaa ei suositella, jos asiakas kärsii mielenterveydellisistä ongelmista tai kärsii akuutista kriisistä kuten rakkaan läheisen hiljattainen kuolema.