Ruoka tullaan valmistamaan ja tarjoilemaan paikan päälle, joten saat nauttia olostasi, kun joku muu hoitaan ruuan tekemisen, tarjoilun ja tiskaamisen.
Ruokapöytä katetaan sisälle telttaan ja ruuan valmitumisen aikana tarjoillaan alkoholiton aperitiivi ja karpaloleipä.
Ruoka valmistetaan avotulella retkikatoksessa ja pääset halutessasi seuraamaan kokin työskentelyä.
Menun kantava teema on kotimaiset tuoreet marjat, yrtit ja kasvikset. Menu sopii myös kasvisruokavalijolle ja on laktoositon, gluteeniton.
Aperitiiviksi alkoholiton Marjavissy ja Susun karpalolimppu
Pääruuaksi;
Kotimainen Grillijuusto ja Susun Pihlajanmarjahyytelö
Keitetty peruna ja porkkana sekä yrttivoikastike
Täytetyt kananmunat
Kauden mukainen Marja-Mozzarella salaatti
Juomana maito, vesi ja Susun mustaherukanlehtimehu.
Jälkiruuaksi nokipannukahvia ja teetä sekä marenkikakku sesongin mukaisilla marjoilla.
Ruokailupaketti sisältää lisäksi asiaston ja tarjoilun, somistuksen, servetit.