Siirry sisältöön
Susu Glamping Tipi - Korven Hovi- Jämijärvi

Tiipii mallisessa teltassa 4 hlö nukkuu samassa tilassa. Hieno telttamalli myös oleiluun jos järjestät juhlat, vaikkei kukaan siellä nukkuisikaan. Teltassa on 3 ovea joka tekee siellä oleskelusta hienolla kelillä oikein mukavaa.

Teltassa on valmiiksi pedatut pedit, pöytiä ja tuoleja, seinillä pieniä taskuja pikkutavaroille, kynttilälyhdyt ja ledvalot tuovat tilaan tunnelmaa. Viraslahjaksi majoittujat saavat alkoholittoman tervetulojuoman kuohuviinilaseissa sekä makeita ja suolaisia naposteltavia. Tarvittaessa käsintehdyt villasukat lämmittävät yöllä ja ne saa viedä kotiin käytön jälkeen. Teltoissa on varusteluna peseytymistarvikkeita ja lisäpeittoja.

Aamiaista ja muita ruokailuja saa lisätilauksesta.

Luksustelttamajoitus on 1-4 hlölle. Perushinta sisältää YHDEN (1) henkilön majoittumisen valitussa paikassa. Lisähenkilöt 50€/hlö/yö.

Säänkestävän, kevytrakeiteisen teltain voi pystyttää mihin tahansa missä telttailu on sallittua. Tarjoan tiettyjä kohteita joissa on saatavilla myös oheispalveluita, muista kohteista kannataa kysyä ja neuvotella erikseen. Kaukaisempiin kohteisiin lisätään ajokilometrikorvaus edestakaisesta matkasta. Valmiissa tuotteissa on kilometrikorvaus jo valmiiksi laskettuna.

Majoitus sisältää kalustuksen, teltan kokoamisen ja purkamisen, vieraslahjan ja tervetulotarjoilun, lisäpeitteet, pyyheet ja liinavaatteet.

Tiipii mallinen teltta on "kynnyksiltää" niin matala että sinne pääsee pyörätuolilla ja sisällä on tilaa liikkumiseen pyörätuolilla. Perustilanteessa telttaan kuuluu yksi maahan laitettava ilmapatja tai taittopatja henkilöä kohden, tarvittaessa telttaan on mahdollista saada korkeampi retkisänky esim. liikuntarajoitteisille.

Varaus alkaa klo.16.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo.10.00

Tekstiilit ja tarjoilut saattavat vaihdella.

Teltassa ei ole lämmitystä joten se on käytettävissä ulkoilukauden eli keleistä riippuen huhtikuun alusta lokakuun loppuun. Maan pitää olla sula, ei lumisateeseen. Viileellä kelillä suosittelen nukkumisen ajaksi pitkähihaisia housuja ja paitaa, villasukkia ja trikoopipoa.

Telttailupaketti ei sisällä vessaa tai suihkumahdollisuutta, ellei telttailupaikalla ole sitä mahdollisuutta valmiina.

Ei lemmikkejä.

Telttapaketti ei sisällä mahdollisia telttapaikkakuluja esim. leirintäaluemaksuja, saunavuokraa, suihkun ja vessankäyttömaksua yms.

Pyydä tarjous itsellesi tai ryhmällesi sähköpostilla.

susanna.niemi@oniemi.net