Siirry sisältöön
Susu Glamping Helena - Koivistonvati, Hämeenkangas - Jämijärvi

Tunnelimallisessa teltassa korkeintaan 4 hlö nukkuu 2 eri huoneessa. Väliseinä on mahdollista myös poistaa jolloin 4 hlö nykkuu samassa tilassa. Jos teltassa nukkuu vähemmän kuin kolme, niin toista huonetta voi käyttää tavaroiden säilytystilana.

Teltassa on valmiiksi pedatut pedit, pöytä ja 2 tuolia, seinillä pieniä taskuja pikkutavaroille, kynttilälyhdyt ja ledvalot tuovat tilaan tunnelmaa. Viraslahjaksi majoittujat saavat alkoholittoman tervetulojuoman kuohuviinilaseissa sekä makeita ja suolaisia naposteltavia. Tarvittaessa käsintehdyt villasukat lämmittävät yöllä ja ne saa viedä kotiin käytön jälkeen. Teltoissa on varusteluna peseytymistarvikkeita ja lisäpeittoja.

Aamiaista ja muita ruokailuja saa lisätilauksesta.

Luksustelttamajoitus on 1-4 hlölle. Perushinta sisältää YHDEN (1) henkilön majoittumisen valitussa paikassa. Lisähenkilöt 50€/hlö/yö.

Säänkestävän, kevytrakeiteisen teltain voi pystyttää mihin tahansa missä telttailu on sallittua. Tarjoan tiettyjä kohteita joissa on saatavilla myös oheispalveluita, muista kohteista kannataa kysyä ja neuvotella erikseen. Kaukaisempiin kohteisiin lisätään ajokilometrikorvaus edestakaisesta matkasta. Valmiissa tuotteissa on kilometrikorvaus jo valmiiksi laskettuna.

Majoitus sisältää kalustuksen, teltan kokoamisen ja purkamisen, vieraslahjan ja tervetulotarjoilun, lisäpeitteet, pyyheet ja liinavaatteet.

Perustilanteessa telttaan kuuluu yksi maahan laitettava ilmapatja tai taittopatja henkilöä kohden, tarvittaessa telttaan on mahdollista saada korkeampi retkisänky huonopolvisille/-selkäisille. Tässä telttamallissa on korkean kynnys sisääntulossa, joten tämä teltta ei sovi liikuntarajoitteisesti.

Varaus alkaa klo.16.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo.10.00

Tekstiilit ja tarjoilut saattavat vaihdella.

Teltassa ei ole lämmitystä joten se on käytettävissä ulkoilukauden eli keleistä riippuen huhtikuun alusta lokakuun loppuun. Maan pitää olla sula, ei lumisateeseen. Viileellä kelillä suosittelen nukkumisen ajaksi pitkähihaisia housuja ja paitaa, villasukkia ja trikoopipoa.

Telttailupaketti ei sisällä vessaa tai suihkumahdollisuutta, ellei telttailupaikalla ole sitä mahdollisuutta valmiina.

Ei lemmikkejä.

Telttapaketti ei sisällä mahdollisia telttapaikkakuluja esim. leirintäaluemaksuja, saunavuokraa, suihkun ja vessankäyttömaksua yms.

Ota yhteyttä sähköpostilla ja pyydä tarjous itsellesi tai ryhmällesi.

susanna.niemi@oniemi.net