Siirry sisältöön
Enkelienergiahoito (lähihoito)
40,00 € / h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Susuwellbeingsusanna.niemi@oniemi.net0442855331Y-tunnus:2137820-5Kauppiaan ehdot

Tässä hoidossa kehoasia ja chakrajärjestelmääsi hoidetaan henkimaailman, erityisesti enkelien avustuksella energeettisesti. Hoito on miellyttävää ja rentouttavaa.

Energiahoitajalle saattaa hoidon aikanan tulla myös selväaistimuksia tai joku henkimaailman tulija voi tulla viestin kanssa, tästä kuulet sitten hoitopalautteessa hoidon jälkeen.
 
Energiahoidossa käydään läpi asiakkaan koko vartalo, hoitaja liikuttaa käsiä asiakkaan yllä ja koskettaa vain jos löytää paikkoja jotka vaativat hoitoa. Hoidossa käytetään myös energiakiviä hoitamaan asiakasta.
 
Hoitokokemukset vaihtelevat todella paljon, ja ovat yksilöllisisä. Toiset kokevat kehossaan pistelyä, lämpöä, kylmää, värinää. Ja joku taas saattaa nähdä meditatiivisessa tilassa värejä, lapsuusmuistoja ja joku jopa oman suojelusenkelinsä.
 
Enegiahoidossa ei ole niin sanottuja vasta-aiheita/ kontraindikaatiota, joten se on täysin turvallista. Hoitokokemus on lähinnä henkinen ja rentouttava.
 
Energiahoidossa asiakas makaa hoitopedillä peiteltynä mukavasti. Pukeudu mukaviin vaatteisiin, hoidossa ei riisuta mitään vaatteita pois.
Hoito aloitetaan meditaatiolla ja rentoutuksella kauniin musiikin ohella. Hoitaja ohjaa rentoutuksen ja meditaation, jos asiakas hetkellisesti nukahtaa niin se ei haittaa.
 
Energiahoidossa ei käytetä mitään kosmeettisia-aineita tai tehdä kliinisiä hoitotoimenpiteitä vaan hoitokokemus on lähinnä henkinen ja rentouttava.
Hoidossa käytetään tuoksukynttilöitä ja suitsukkeita, jos olet allerginen, niin ilmoitathan siitä etukäteen ostoskorin "lisätietoja" - osisossa.
 
Ajanvaraukseen ja hoidon hintaan sisältyy pieni keskustelu hoitajan kanssa, ennen ja jälkeen hoidon. Varsinaisen hoidon kesto on n. 40 min. Hoitopalautteen saat hoidon jälkeen.
 
Mikäli tarvitset ilta- tai viikonloppu aikoja, niin varaa aikasi soittamalla;
+358442855331