Go to content
20,00 €

Merchant

Susuwellbeing susanna.niemi@oniemi.net 0442855331 Company id: 2137820-5 Merchant terms

Tämä tulkinta sopii silloin kuin et tiedä tarkalleen millaisen tulkinnan haluat. Tämä tulkinta sopii selkeisiin ja yksittäisii kysymyksiin. Voit siis valita yhden kysymyksen tai voin katsoa elämäntilannettasi yleisesti (menneisyys - nykyisyys - tulevaisuus). Miten haluatkin tehdä niin ilmoita siitä ostoskorin "lisätietoja" osiossa.

Suosittuja kysymyksiä on raha, rakkaus, talous, opiskelu, ura jne.

Vastauksen saat kirjallisena sähköpostiin, messengeriin tai whatsappiin muutaman päivän sisällä. Ilmoitathan myös sen mitä kauppa tulkinnan haluat saada.

 

 

 

HUOMIOITAVAA

Kortti- ja muut tulkinnat ovat aina tarkoitettu asiakkaalle henkilökohtaisiksi. Koska tulkinnassa käsitellään usein asiakkaan henkilökohtaisia asioita, niin tulkitsijaa sitoo vaitiolovelvollisuus eikä tietoja siten saateta kolmannen osapuolen tietoisuuteen, ilman asianomaisen erillistä lupaa (esim. polttariporukka).

Asiakkaasta ei kerätä terveys- ja henkilötietoja myöhempää käyttöä tai asiakaskortistoa varten.

En vastaa kuolemaan tai terveyteen liittyviin kysymyksiin. En myöskään katso toisen henkilön henkilökohtaisia asioita, esim. käykö hän vieraissa, paljonko hän saa palkkaa yms. utelut eivät ole sallittuja. Mutta jos asia koskee sinua itseäsi, niin sellaista voin katsoa esim. parisuhde tilanne.

Hoidot ja tulkinnat ovat uskontovapaita, joten ne eivät tarkoituksellisesti loukaa mitään tiettyä ihmisryhmää tai asiasiakkaan henkilökohtaisia uskomuksia.

Viestit ovat aina ennalta arvaamattomia, eikä aina välttämättä miellyttäviä kuulla. Tulkitsijan näkemys nostetuista korteista on hänen versionsa asioita, eikä tulkitsija voi tehdä päätöksiä asiakkaan puolesta. Asiakas on aina itse vastuussa jatkossa tekemistään päätöksistä ja siitä, kuinka vakavasti hän viestinsä/ennustuksensa ottaa vastaan.

Tulkintaa ei suositella, jos asiakas kärsii mielenterveydellisistä ongelmista tai kärsii akuutista kriisistä kuten rakkaan läheisen hiljattainen kuolema.