Siirry sisältöön
Virtuaalinen Ryhmämeediotilaisuus
5,00 € / 1 h 30 min
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Susuwellbeingsusanna.niemi@oniemi.net0442855331Y-tunnus:2137820-5Kauppiaan ehdot

Tämä meedioistunto on kuin mikä tahansa meediotilaisuus, mutta se järjestetään virtuaalisena kokouksena, jolloin osallistujat voivat olla mistä päin suomea tai maailmaa tahansa. Koko tilaisuuden kesto on 1,5h, viestin välitys kestää 1h.

Niin kuin kaikissa meediotilaisuuksissa, niin on hyvä muistaa, että henget päättävät itse kuka heistä meediota viestin kanssa lähestyy, meedio tai osallistujat ei voi tähän asiaan itse vaikuttaa.

Olen laajakanavainen meedio eli kanavoin useita entiteettejä; suojelusenkeleitä, arkkienkeleitä, henkioppaita, vainajahenkiä, esi-vanhempia, eläinoppaita, voimaeläimiä, tähtiauttajia, lohikäärmeitä ja luonnonhenkiä. Tulija voi edustaa mitätahansa näistä entiteeteistä. 

Olen moniaistillinen meedio, eli saan viestejä kaikkien selväistien kautta; tunto, kuulo,haju,maku,näkö,intuitio. Olen myös kehokommunikoija ja valokielikanavoitsija. Joten viestejä voi tulla monella tavalla kauttani.

Oman videokuvan käyttäminen ei ole välttämätöntä, mutta suotavaa. Mikin käyttö on taas on välttämätöntä, koska meedion pitää saada keskustella yleisön kanssa.

Meedioistunnossa meedio antaan henkimaailmantulijasta ns. tunnisteita, eli tuntomerkkejä millä vastaanottaja tunnistaa edesmenneen henkilön. Kun uskot tunnistavasi hengen, niin käytä mikkiä ja ilmoita, että tunnistat tulijan. Aluksi hengen tunnistaminen voi olla vaikeaa, mutta silloin meedio antaa tunnisteita lisää jotta edesmennyt tarkentuu ja oikea vastaanottaja löytyy.

Myös muita entiteettettejä meedio kuvaa ja kertoo mitä ryhmää he edustavat. Vastaanottajan ei välttämättä tarvitse tunnistaa näitä viestintuojia.

Kun viesti on saatu kiintetään henkimaailman tulijaa.

Tilaisuuden alussa ja lopussa on 15 min aikaa keskustelulle.

Huom!  Virtuaalinen yhteys aiheuttaa omat haasteensa tilaisuuden toimivuudelle ja lähetys saatetaan joutua keskeyttämään. Mikäli meedio joutuu itse keskeyttämään tilaisuuden, niin siinä tilanteessa osallistumismaksusta palautetaan 50% jokaiselle maksaneelle asiakkaalle. Muita tilanteita katsotaan tapaus kohtaisesti. Huom. hinnan palautus ei koske tarjouksia!

 

HUOMIOITAVAA

Susuwellbeing lähettää osallistumislinkin sähköpostilla, ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tule linjoille jo 10 min ennen tilaisuuden alkua, jos jotakin ongelmia yhteyksissä tulee niin ehdimme yrittää korjata niitä ennen tilaisuuden alkua. Likki on tarkoitettu vai ilmoittautuneille, joten sitä ei saa jakaa eteenpäin. Kirjaudu omalla nimelläsi jotta järjestäjä tietää, että kaikki joiden pitäisi olla paikalla, ovat päässeet paikalle.

Varmista että netti yhteytesi on hyvä, ja sinulla on rauhallinen tila missä voi seurata tilaisuutta.

Tilaisuuden järjestäjä voi myös estää osallistujaa osallistumasta kokoukseen, esim. silloin jos osallistuva taho aiheuttaa häiriökäyttäytymistä.

Osallistuminen vaatiin sinulta google-käyttäjätilin ja google Meet - sovelluksen. Voit osallistua älypuhelimella tai tietokoneella jossa on webkamera ja mikki, kannettavissa tietokoneissa tämä on yleensä sisäänrakennettuna. Sovellusta asentaessasi sinun pitää antaa lupa kameran ja äänen käyttöön kun sovellus sitä kysyy.

Kokouksen järjestävä taho, tässä tapauksessa Susuwellbeing, pyytää luvan saada tallentaa koko lähetyksen. Tallenne jää järjestäjän omaan käyttöön, jälkianalysointia varten. . Tallennetta ei jaeta kolmasille osapuolille. Tallenne voidaan jakaa ryhmään osallistuneille, jotka sen haluavat, mutta vain jos kaikilta osallistujilta on siihen erillinen suostumus, tallennuksen voi myös kokonaan kieltää.

Jos sinulle tulee peruutus, etkä voi osallitua tilaisuuteen, laitathan siitä minulle sähköpostia.