Siirry sisältöön
60,00 €

Kauppias

Susuwellbeing susanna.niemi@oniemi.net 0442855331 Y-tunnus: 2137820-5 Kauppiaan ehdot
Voit valita korteille tietyn teeman, esim. rakkauden ja katsoa miten rakkauselämäsi etenee kunkin kuukauden aikana. Muita suosittuja teemoja ovat mm. rahatilanne ja opiskelu. Tai pyydä vain yleistulkinta jolloin voit saada ennusteen useammalta elämän alueelta. Jos tilaat rakkaustulkinnan niin muista ilmoittaa mikä on suhde tilanteesi; avio- tai avoliitto, eronnut tai sinkku, muita tietoja en sinulta tarvitse tulkintaa varten. Muista ilmoittaa tämä LISÄTIETOJA osiossa tilauksen yhteydessä.
 
Tulkinnan saat viikon sisällä maksusta sähköpostiisi.
 

Vuositulkinta sisältää 13 kortti, yksi kortti kullekkin kuukaudella + 1 yleiskortti joka kuvaa koko vuotta.

Voit halutessasi valita korttipakan nistä kortit nostetaan, ilmoita toiveesi LISÄTIETOJA- kohdassa tilauksen yhteydessä. Valitse seuraavista teemoista:

Yksisarviset

Keijut

Rakkaustarot

Perinteinen tarot

Enkelikortit

 

 

HUOMIOITAVAA

En vastaa kuolemaan tai terveyteen liittyviin kysymyksiin. En myöskään katso toisen henkilön henkilökohtaisia asioita, esim. käykö hän vieraissa, paljonko hän saa palkkaa yms. utelut eivät ole sallittuja. Mutta jos asia koskee sinua itseäsi, niin sellaista voin katsoa esim. parisuhde tilanne.

Kortti- ja muut tulkinnat ovat aina tarkoitettu asiakkaalle henkilökohtaisiksi. Koska tulkinnassa käsitellään usein asiakkaan henkilökohtaisia asioita, niin tulkitsijaa sitoo vaitiolovelvollisuus eikä tietoja siten saateta kolmannen osapuolen tietoisuuteen, ilman asianomaisen erillistä lupaa (esim. polttariporukka).

Asiakkaasta ei kerätä terveys- ja henkilötietoja myöhempää käyttöä tai asiakaskortistoa varten.

Hoidot ja tulkinnat ovat uskontovapaita, joten ne eivät tarkoituksellisesti loukaa mitään tiettyä ihmisryhmää tai asiasiakkaan henkilökohtaisia uskomuksia.

Viestit ovat aina ennalta arvaamattomia, eikä aina välttämättä miellyttäviä kuulla. Tulkitsijan näkemys on aina hänen versionsa asioita, eikä tulkitsija voi tehdä päätöksiä asiakkaan puolesta. Asiakas on aina itse vastuussa jatkossa tekemistään päätöksistä ja siitä, kuinka vakavasti hän viestinsä/ennustuksensa ottaa vastaan.

Tulkintaa ei suositella, jos asiakas kärsii mielenterveydellisistä ongelmista tai kärsii akuutista kriisistä kuten rakkaan läheisen hiljattainen kuolema.